All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: November 5th, 2015, 7:22 pm 
User avatar
Beta Lord + Diamond VIP

[GW]
grizzly wing

Posts: 2013
Overkill2142 wrote:
Image


Why does that super striker look angry and so good???!!!


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: November 6th, 2015, 1:03 am 
User avatar
Alpha Hero + Beta Lord + Diamond VIP

[GW]
Grizzly Wing

Posts: 7453
Thekhumi wrote:
Overkill2142 wrote:
Image


Why does that super striker look angry and so good???!!!

because it's wasp


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: November 6th, 2015, 8:13 am 
User avatar

Posts: 798
InsaneFirebat wrote:
We've been doing a lot of work on the network code and are ready to try out a new model. Give it a try in multiplayer and be sure to let us know if it plays any smoother for you. Feedback is always appreciated. Feel free to discuss it here.


When I try log in airmech my airmech crash. I have to open airmech again and only in the second try it's log in.

Also I can't play - it kick me any game (dissconant, crash, lost connection etc).


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: November 6th, 2015, 8:14 am 
User avatar

[GIVATI]
Givati FTW

Posts: 2212
Maor247 wrote:
InsaneFirebat wrote:
We've been doing a lot of work on the network code and are ready to try out a new model. Give it a try in multiplayer and be sure to let us know if it plays any smoother for you. Feedback is always appreciated. Feel free to discuss it here.


When I try log in airmech my airmech crash. I have to open airmech again and only in the second try it's log in.

Also I can't play - it kick me any game (dissconant, crash, lost connection etc).

same, wont even load map or anything, just desync or w/e a few seconds after we all ready up


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: November 6th, 2015, 9:38 am 
Diamond VIP

(--)
Legend

Posts: 37
I went to the shop but there is no shovel so plz fix this bug and re-add the shovel. :)


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: November 6th, 2015, 9:39 am 
Diamond VIP

(--)
Legend

Posts: 37
Nevermind i got the shovel


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: November 7th, 2015, 12:23 am 
User avatar
Diamond VIP

[-FS-]
Flying Squirrels

Posts: 47
multi-player game doesn't work, keep losing connection as soon as the game start loading. (couple seconds after clicking the 'ready' button)


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: November 7th, 2015, 3:27 am 

[ACT]
Action

Posts: 1
Well, that's frustrating : Airmech loads perfectly, but EVERY multiplayer party without exception now stops after 1 or 2 mn, pretending I have been disconnected from the server. Never got this issue before ! And I can confirm both my network and my Internet access work FINE, and my computer is highly performing. Am playing on Steam. Fix from Carbon would be greatly appreciated ! Thanks in advance, guys.


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: November 8th, 2015, 9:01 pm 
User avatar
Beta Lord + Diamond VIP

(BPF)
Bagel Protectors

Posts: 2785
Opening Airmech results in a crash, launching it from Steam also results in a crash after clicking "Login to connect to Steam account". In both cases the game actually runs, but I can't get into my account or do anything. Note that the first time I ran the PC version on this update, it only crashed after I logged in. Now it crashes whenever the game opens as it attempts to automatically log in.

Windows 10, I've tried restarting and downloading Airmech again. Seems like this is a common problem...


Top
Offline Profile  
 
PostPosted: November 8th, 2015, 9:09 pm 
User avatar
Beta Lord

[GW]
Grizzly Wing

Posts: 5494
ComNebula9 wrote:
Opening Airmech results in a crash, launching it from Steam also results in a crash after clicking "Login to connect to Steam account". In both cases the game actually runs, but I can't get into my account or do anything. Note that the first time I ran the PC version on this update, it only crashed after I logged in. Now it crashes whenever the game opens as it attempts to automatically log in.

Windows 10, I've tried restarting and downloading Airmech again. Seems like this is a common problem...


1. Open it in Steam.
2. Dont click Login
3. Open Task Manager
4. Right click Airmech.exe and set priority to High
5. Exit Airmech properly (dont end task)
6. Open it and login

This worked for me and I had the same issue


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
AirMech Site | Follow us on Twitter | Like us on Facebook | YouTube | Google+ | Download AirMech | Carbon Games
Powered by phpBB and boblan's tears